SCI logo

Integritet, viden og erfaring er grundstenene i SCI

SCI består af et passioneret team, der har har stor erfaring indenfor cybersikkerhed efter mange års arbejde som IT-specialister i store internationale IT-sikkerhedsvirksomheder og de danske efterretningstjenester.

Vi mener, at cybersikkerhed skal være for alle. Det skal ikke være en uoverskuelig økonomisk udgift for virksomhederne, at forebygge og højne modstandskraften mod cyberangreb.

En pålidelig samarbejdspartner

Jeres pålidelige partner indenfor informations- og cybersikkerhed

SCI har speciale i at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at beskytte sig mod cyberangreb. Med den stigende risiko for cyberkriminalitet i dagens digitale verden, er det afgørende for virksomheder at have en effektiv og pålidelig cybersikkerhedsløsning på plads.

Vi ved, at et cyberangreb kan have alvorlige konsekvenser for en virksomheds omdømme, drift og økonomi. Derfor hjælper vi vores kunder med at højne deres modstandskraft mod cyberkriminalitet. Vores team er i stand til at reagere hurtigt og effektivt i tilfælde af et cyberangreb. Vi kalder det tryghed 24/7.

Hos SCI tror vi på at en effektiv cybersikkerhedsløsning kræver et tæt samarbejde mellem vores team og vores kunder. Vi er stolte af at have et dedikeret og erfarent team, der er engageret i at hjælpe vores kunder med at højne deres modstandskraft og dermed minimere deres risiko for at blive ramt af et cyberangreb.

Mød vores faste og professionelle samarbejdspartnere

Vores kvalitet og ekspertise er et direkte resultat af det stærke partnerskab og samarbejde der er mellem SCI, Globeteam og Banshie. Vi er drevet af et fælles mål om at styrke vores kunders virksomheder og deres medarbejderes digitale adfærd.

Begge samarbejdspartnere er pionerer indenfor cybersikkerhed. Det er bl.a. deres omfattende viden og avancerede teknologier der bidrager til at imødegå selv de mest komplekse trusler i den digitale verden. 

Samarbejdspartneres logoer
Håndtryk ved samarbejde

Har du lyst til at forebygge?

Kontakt os i dag for at høre mere om vores sikkerhedsaftale og hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed med at beskytte sig mod cybertrusler.