SCI logo

Har du spørgsmål til indholdet i vores sikkerhedsaftale?

Har du spørgsmål er du velkommen til at bruge en af de forskellige metoder til at kontakte os, som vi tilbyder her på siden. Vi vil gøre vores bedste for at besvare jeres henvendelser så hurtigt og præcist som muligt.

Vi er her for at hjælpe og ser frem til at høre fra jer.

Åbningstider

Vores kontor har åben alle hverdage fra kl. 08:00-16:00. Supporten holder døgnåben.

Kontakt

Kontakt vores CEO, Lucia, på tlf. +45 50 94 04 41  eller e-mail lp@simplexcyber.com

Adresse

Hovedkontor
Nupark 51, 7500 Holstebro

Om SCI

Hvorfor genopbygge når du kan forebygge?

Vi mener, at cybersikkerhed skal være for alle. Det er vores mission at hjælpe og styrke små og mellemstore virksomheder. Dette sker bl.a. igennem en modenhedstest, som giver jer viden og indblik i jeres virksomheds sikkerhedsniveau. Yderligere ønsker vi at skabe tryghed for jer døgnet rundt og derfor står vores CERN-team klar til at understøtte jeres virksomhed i tilfælde af et cyberangreb 24/7.

Vi arbejder hårdt for at reducere risikoen for cyberkriminalitet i erhvervslivet og være en pålidelig partner for vores kunder i en stadig mere digitaliseret verden. Vi vil opbygge langvarige relationer med vores kunder og skabe en sikkerheds kultur, der vil være en standard for hele branchen. Vi vil være kendt for vores professionalisme, ekspertise, integritet og engagement i at beskytte vores kunders data og omdømme.